Surówka z kapusty pekińskiej z majonezem

4.5 (161 ocen)

  • 5 min

Szybka i smaczna w sam raz do kotlecika.

  • 5 min

Składniki:

  • 1/2 białej części kapusty pekińskiej
    2 łyżki siekanego bądź suszonego koperku
    1 łyżka bazylii
    vegeta, pieprz
    2 łyżki majonezu
Wystaw ocenę:

4.5 (161 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kapusty pekińskiej z majonezem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę kroimy w drobne paski, doprawiamy, dodajemy majonez i dobrze mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować