Surówka z kapusty pekińskiej

4.99 (188 ocen)

  • 15 min

Szybka i smaczna surówka do obiadu

  • 15 min

Składniki:

  • 1/2 małej kapusty pekińskiej
    2 marchewki
    1 cebula biała lub czrwona
    2 świeże ogórki
    sól, pieprz
    3 łyżki majonezu
Wystaw ocenę:

4.99 (188 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kapusty pekińskiej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę pekińską kroimy w małe paski, marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę i ogórki kroimy w kostkę. Wszystkie warzywa przekładamy do salaterki, doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez i mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować