Surówka z kapusty pekińskiej

4.5 (177 ocen)

  • 5 min

Surówka z kapusty pekińskiej jest niedroga, łatwa i szybka w przygotowaniu.

  • 5 min

Składniki:

  • - 1/2 główki kapusty pekińskiej,
    - 1 ogórek konserwowy,
    - 1 talarek czerwonej cebuli,
    - 1 łyżka jogurtu naturalnego,
    - 2 łyżki majonezu,
    - kucharek i pieprz do smaku.
Wystaw ocenę:

4.5 (177 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kapusty pekińskiej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę poszatkować. Ogórka i cebulę pokroić w drobną kostkę. Warzywa wymieszać z jogurtem i majonezem. Doprawić do smaku.

Porady

Do surówki można dodać kukurydzę konserwową.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta pekińska

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować