PrzyslijPrzepis.plhttps://www.przyslijprzepis.pl/images/logo.png19874Śledź w sosie musztardowymhttps://www.przyslijprzepis.pl/media/cache/default_view/uploads/media/recipe/0003/92/c7d98d500bc96970bd1c260161075cfae4f067d1.jpeg900675https://www.przyslijprzepis.pl/przepis/sledz-w-sosie-musztardowym
500 g matiasów
1 duża cebula
150 g musztardy stołowej
2 łyżki musztardy francuskiej
4-5 łyżek majonezu
3 łyżeczki oleju
1 łyżeczka cukru
1 łyżeczka miodu
2 łyżeczki octu
pieprz do smaku
Sposób przygotowania przepisu:
Śledź w sosie musztardowym
1.
Matiasy wymoczyć w zimnej wodzie.
Cebulę pokroić w kostkę.
Majonez, musztardy, cukier, miód, ocet i olej wymieszać bardzo dokładnie.
W naczyniu układać warstwami matiasy i sos musztardowy.
Odstawić do lodówki do przegryzienia smaków (najlepiej na noc).
Ładowanie
Trwa ładowanie...
Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników
Musisz być zalogowany do serwisu, aby dodać zdjęcie
Komentarze