Sałatka z kopru włoskiego

4.5 (176 ocen)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Odświeżająca, doskonała do ryb i owoców morza

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - majonez: 0.5 szklanki
    - sok z cytryny: 0.75 szklanki
    - koperek posiekany: 2 łyżki
    - cukier: 1 łyżka
    - pieprz biały świeżo zmielony: 2 łyżeczki
    - skórka z cytryny starta: 0.75 łyżeczki
    - koper włoski: 1 sztuka
    - sól: 1 szczypta
Wystaw ocenę:

4.5 (176 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Ryba Sok Majonez

Sałatka z kopru włoskiego - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Majonez, sok z cytryny, koperek, cukier, pieprz i skórkę z cytryny wymieszać w miseczce
  • 2. Fenkuł pokroić w cienkie paseczki, dodać sos i lekko posolić do smaku.
  • 3. Wstawić na godzinę do lodówki. Przed podaniem jeszcze raz zamieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wielkanoc Wielkanoc

Podobne przepisy

To może cię zainteresować