Polewa Czekoladowa domowej roboty

4.5 (192 ocen)

  • 5 min

Oszczędność czasu i pieniędzy.Idealna do ciast i deserów.

  • 5 min

Składniki:

  • 175 g margaryny
    5 łyżek cukru pudru
    3 łyżki kakao
    5 łyżek kwaśnej śmietany
    1 łyżka żelatyny
Wystaw ocenę:

4.5 (192 ocen)

Zobacz również:

Desery

Polewa czekoladowa domowej roboty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Margarynę, cukier, kakao, mietana zagotować.Żelatynę rozpuścić w 2 łyżkach gorącej wody.Połączyć dokładnie z gotowaną masą.Wymieszać i wylać na ciasto gorące.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować