PASTA Z WĘDZONYM PSTRĄGIEM, KORNISZONEM I RZODKIEWKĄ

4.5 (196 ocen)

Zdobywca nagrody

Przepis dnia
  • 15 min
  • Dla 8 osób

Smaczna pasta na kanapkę, może być również podana w formie przystawki na krakersach.

  • 15 min
  • Dla 8 osób

Składniki:

  • 1 pstrąg wędzony
    2 jajka
    2 korniszony
    2-3 rzodkiewki
    1/4 czerwonej cebuli
    1 łyżka majonezu
    1 łyżka jogurtu naturalnego
    sól, pieprz
    szczypiorek
Wystaw ocenę:

4.5 (196 ocen)

Zobacz również:

Ryba Pasty Przekąski

Pasta z wędzonym pstrągiem, korniszonem i rzodkiewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek i pokroić w kostkę. Korniszony i rzodkiewkę pokroić w kostkę. Mięso ryby obrać dokładnie z ości i pokroić na mniejsze części. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić solą i pieprzem . Podawać na chlebie lub krakersach posypane siekanym szczypiorkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pstrąg Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować