PASTA Z WĘDZONYM PSTRĄGIEM, KORNISZONEM I RZODKIEWKĄ

  • wyświetlono: 248 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Smaczna pasta na kanapkę, może być również podana w formie przystawki na krakersach.

Magster
  • 8 porcje
  • 15min

Składniki

1 pstrąg wędzony
2 jajka
2 korniszony
2-3 rzodkiewki
1/4 czerwonej cebuli
1 łyżka majonezu
1 łyżka jogurtu naturalnego
sól, pieprz
szczypiorek

Sposób przygotowania przepisu:

PASTA Z WĘDZONYM PSTRĄGIEM, KORNISZONEM I RZODKIEWKĄ

  • 1. Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek i pokroić w kostkę. Korniszony i rzodkiewkę pokroić w kostkę. Mięso ryby obrać dokładnie z ości i pokroić na mniejsze części. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić solą i pieprzem . Podawać na chlebie lub krakersach posypane siekanym szczypiorkiem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

rybapstrągprzekąskipstrąg wędzonypasta z pstrągaś iadanie

Komentarze

Podobne przepisy

Pikantna pasta z rzodkiewki i żółtego sera

Dodane przez: JustKuchcik

Pikantna pasta z rzodkiewki i żółtego sera

Smarowidło przygotowane z rzodkiewki...

awokado na kanapkę lub krakersy

Dodane przez: diosanegro

Pasta z awokado, jajkiem i rzodkiewką

Awokado, że smaczne i zdrowe, to...

Pasta z wędzonej makreli.

Dodane przez: BABECZKA 35

Pasta z wędzonej makreli i warzyw

Bardzo smaczna pasta z wędzonej...

Pasta z buraczków i rzodkiewki

Dodane przez: Aneta_77

Pasta z buraczków i rzodkiewki

Pyszna pasta z buraczków i rzodkiewki,...

image-1qe5j1w

Dodane przez: beniawojt

Pasta jajeczna z rzodkiewką i krakersami

Idealna z świeżym domowym pieczywem...

Pasta jajeczna z rzodkiewką i oliwkami

Dodane przez: Ania321

Pasta jajeczna z rzodkiewką i oliwkami

Pasta jajeczna z dodatkiem oliwek...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE