Pasta jajeczna z wędzonym pstrągiem

5 (1 ocen)

  • 30 min
  • Dla 6 osób

Pyszne smarowidło do kanapek, może być nadzieniem do jajek faszerowanych.

  • 30 min
  • Dla 6 osób

Składniki:

  • 1 pstrąg wędzony ok. 400 g
    3 jajka ugotowane na twardo
    2 średnie cebule posiekane i zeszklone na oleju
    2 - 3 ogórków małosolnych
    2 łyżki majonezu
    2 łyżki koncentratu pomidorowego
    sól, pieprz mielony, łyżeczka magii, na czubku noża gałka muszkatołowa i imbir
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Pasta z tuńczyka

Pasta jajeczna z wędzonym pstrągiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka i mięso z ryby rozdrobnić dokładnie widelcem, dodać posiekane ogórki małosolne, przestudzoną cebulę, majonez, koncentrat pomidorowy i wszystkie przyprawy, dokładnie wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować