Pasta z wędzonego halibuta

  • wyświetlono: 3284 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Pasta z halibuta na kanapki.

anka1988

Składniki

300g wędzonego halibuta
2 cebule
6 ogórków kiszonych
3 jajka ugotowane na twardo
4 łyżeczki majonezu
2 łyżeczki musztardy sarepskiej
Sól, pieprz do smaku

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta z wędzonego halibuta

  • 1. Halibuta pognieść za pomocą widelca. Cebulę, jajka i ogórki kiszone zblendować, dodać do ryby. Dodać majonez i musztardę, wymieszać i przyprawić do smaku. Schłodzić w lodówce.
PP_12-2016

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

w_kilka_chwilzdrowie_na_talerzurybasezonowe_przysmakiszkola_babcimama_mnie_nauczylaprzystawkahalibutprzekąskapasta rybnaświęta bożego narodzeniapasta na kanapkipasta z halibuta

Komentarze

Podobne przepisy

image-1g45s0w

Dodane przez: k_marysia

Pasta z wędzonego łososia

Przepyszna rybna pasta. Doskonała...

Pasta z wędzoną makrelą

Dodane przez: bogusia82

Pasta z wędzoną makrelą

Pastę z wędzonej makreli najczęściej...

Pasta z wędzonym kurczakiem

Dodane przez: JustKuchcik

Pasta z wędzonym kurczakiem

Produkty wędzone mają swój niepowtarzalny...

pasta z makreli

Dodane przez: smak i uczucie

Pasta z wędzonej makreli

idealna pasta do chleba

Pasta z wędzonej makreli

Dodane przez: CookINPolish.com

Pasta z wędzonej makreli

Taką pastę z wędzonej makreli robiła...

Domowa pasta z wędzonej makreli

Dodane przez: Kuchnia Marty

Domowa pasta z wędzonej makreli

Domowa pasta z wędzonej makreli...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE