Pasta jajeczna z wędzonymi szprotkami

5 (1 ocen)

  • 15 min

Bardzo dobra i prosta w przygotowaniu.

  • 15 min

Składniki:

  • 4 jajka ugotowane na twardo
    8 wędzonych szprotek
    mała cebula
    2 łyżki majonezu
    pieprz młotkowany z kolendrą
    sól do smaku
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z wędzonymi szprotkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Szprotki oczyścić i rozgnieść widelcem ( bardzo dokładnie ). Cebulę pokroić w drobniutką kostkę.
    Wymieszać wszystko z majonezem . Dodać do smaku pieprz i sól .
    Gotowe .
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować