Parówki w chrupiącej panierce

4.5 (163 ocen)

  • 5 min

Miałam w lodówce kilka parówek i kawałek kiełbasy słoikowej i postanowiłam wykorzystać je właśnie w taki sposób. Jest to naprawdę pyszne!

  • 5 min

Składniki:

  • kiełbasa słoikowa i parówki
    mąka
    rozkłócone jajko
    bułka tarta
    margaryna do smażenia
Wystaw ocenę:

4.5 (163 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Parówki w chrupiącej panierce - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Smażymy 1. Kiełbasę kroimy na plasterki, parówkę przecinamy na pół. Panierujemy w mące, jajku i bułce tartej. Smażymy, aż się zarumieni.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kiełbasa Parówki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować