REKLAMA
Filety ryby w chrupiącej panierce z dodatkiem aromatycznych ziół.
(średnia 4.5 z 179 głosów)
Pikantne piersi kurczaka w chrupiącej panierce z dodatkiem papryki i czosnku.
Pyszna, niepracochłonna przekąska z krewetkami w roli głównej w pikantnej panierce z dodatkiem czosnku, sezamu i szczypty chilli.
Przepis znalazłam w internecie i od tego czasu nie mogłam się doczekać aż go wypróbuje. Ta chrupiąca panierka jest obłędna!
polecam wszystkim udka tak zrobione są z wierzchu chrupiące, w środku miękkie i soczyste. Można użyć oczywiście też innych części kruczka w oryginale były to skrzydełka
Tołpyga to ryba, którą cechuje delikatne mięso, smakiem trochę przypominające karpia. Przygotowałam ją z dodatkiem dużej ilości ziół, w chrupiącej panierce z odrobiną ostrej papryki. Zasmakowała całej rodzince.
Pyszna odmiana tradycyjnych niedzielnych kotletów. Moja rodzina bardzo je polubiła.
Komentarze