Paluchy z bazyliowym pesto

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Bardzo szybka przekąska, wystarczy tylko dwa składniki, by zaskoczyć swoich gości.

  • 20 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 ciasto francuskie
    5 łyżek bazyliowego pesto
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przekąski

Paluchy z bazyliowym pesto - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ciasto rozwinąć, posmarować dokładnie bazyliowym pesto.
  • 2. Nożykiem pociąć na paski ok 1 - 1,5 cm.
  • 3. Paski zwijać spiralnie, układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
  • 4. Piec w 220 stopniach około 15 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Pieczenie Podwieczorek

Podobne przepisy

To może cię zainteresować