press ENTER to search
4.48 (151 ocen)
Przepis jest w rodzinie od pokoleń, dostałam go od babci. Danie jest sprawdzone i pyszne.
Porady Jeśli do ciasta dodamy nieco alkoholu (ok. 10-15 ml wódki), oponki będą wchłaniały mniej tłuszczu podczas smażenia.
Jeśli do ciasta dodamy nieco alkoholu (ok. 10-15 ml wódki), oponki będą wchłaniały mniej tłuszczu podczas smażenia.
lub
Wczytywanie...
Możesz przeciągać obrazy, aby zmienić ich kolejność. Pierwszy zostanie użyty jako obraz główny.
0 (0 ocen)
4.16 (429 ocen)
4.49 (179 ocen)
4.43 (176 ocen)
4.9 (204 ocen)
3.95 (847 ocen)
3.67 (3427 ocen)
3.62 (1674 ocen)
Dodane przez: Jola1977-1977
5 (2 ocen)
Inspiracje, porady i sezonowe przepisy wybrane przez redakcję Przyślij Przepis.
Komentarze