Mielone z kapustą czerwoną i kaszą

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 8 osób

Pomysł na szybki i smaczny obiad .

  • 20 min
  • Dla 8 osób

Składniki:

  • 40 dag mięsa mielonego wołowego 1 cebula kapusta czerwona 1/2 główki małej 1 opakowanie kaszy (1 torebka ugotować)sol pieprz 1 łyżka bazylii 1/2 łyżki przyprawy do mielonego ząbek czosnku olej do smażenia bułkę tartą 1 jajko
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Kotlety

Mielone z kapustą czerwoną i kaszą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso i cebule podsmażyć . Kapustę drobno pokroić. Kasze ugotować .Do miski dodać kapustę według uznania ugotowaną kaszę i podsmażone mięso mielone z cebula dodać jajko doprawić przyprawami i czosnkiem wymieszać i formować kotlety mielone obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oleju .
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować