Masło z czosnkiem niedzwiedzim

4.5 (187 ocen)

  • 15 min

Dla miłośników czosnku - do świeżego pieczywa i na chleb na grilla

  • 15 min

Składniki:

  • 1/2 kostki masła
    2 ząbki czosnku
    2 łyżki czosnku niedzwiedziego
    sól, pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (187 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Masło z czosnkiem niedzwiedzim - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Do miseczki przełożyć masło, dodać czosnek niedzwiedzi i mocno zsiekany i jeszcze rozgnieciony czosnek, przyprawić solą i pieprzem do smaku.
    Podawać ze świeżym pieczywem lub grzankami.

Porady

Świeży czosnek musi być bardzo mocno przetarty tak żeby nie była wyczuwalna konsystencja czosnku tylko jego smak

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować