MAKARON CHIŃSKI Z WARZYWAMI I KREWETKAMI CZOSNKOWYMI

4.5 (198 ocen)

  • 30 min

TROCHĘ AZJI W POLSKIM DOMU.

  • 30 min

Składniki:

  • -mieszanka warzyw chińskich
    -zupka chińska
    -krewetki black tiger
    -masło
    -4 ząbki czosnku
    -sól
    -pieprz
    -olej do smażenia
Wystaw ocenę:

4.5 (198 ocen)

Zobacz również:

Dania z makaronem

Makaron chiński z warzywami i krewetkami czosnkowymi - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makaron z zupki zaparzamy.
  • 2. Warzywa podsmażamy na oleju ,dodajemy przyprawę z zupki i pieprz,sól.Jak odparuje płyn ,dodajemy odcedzony makaron i mieszamy.Zdejmujemy z ognia.
  • 3. Na maśle podsmażamy czosnek i wrzucamy krewetki.Smażymy ok 7 minut .Solimy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować