kurczak po chińsku

4.5 (145 ocen)

dużo warzyw i chudy filecik

Składniki:

  • 1 podwójny filet z kurczaka,2 cebule ,olej do smażenia,woreczek mrożonki chińskiej,przyprawa do dań chińskich
Wystaw ocenę:

4.5 (145 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Kurczak po chińsku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. fileta umyć i pokroić w kostkę,cebulę pokroić kostkę i podsmażyć na oleju,następnie dodać warzywa i przyprawę do dań chińskich i razem wszystko dusić na patelni do miękkości w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.

Porady

podawać z ryżem

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować