Kompromisowy tatar z metki

4.5 (165 ocen)

  • 40 min

Trza to trza ;) A i tak jest rewelacyjne

  • 40 min

Składniki:

  • 250 g metki wołowej
    1/2 małej cebuli
    1 korniszon
    2 żółtka jajka
    sól,pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (165 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Kompromisowy tatar z metki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z metki tatarowej formujemy kotlety. W każdym formujemy dołek.

    Cebulę siekamy, ogórki kroimy w talarki. Mieszamy i układamy na kotletach.

    Żółtka kładziemy na kotletach. Oprószamy solą pieprzem.

    Całość smażymy na suchej patelni przez 20 min pod przykryciem
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

4.5 (181 ocen)

Tatar z udźca wołowego

To może cię zainteresować