JEŻOWIEC WARSTWOWY

0 (0 ocen)

  • 25 min

Pyszna i szybka sałatka

  • 25 min

Składniki:

  • por
    fasola czerwona konserwowa
    fasola szparagowa konserwowa
    5 jajek
    majonez
    ser żółty
    ketchup
    papryka czerwona konserwowa

Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Jeżowiec warstwowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. ora kroimy drobno i dodajemy do niego łyżeczkę cukru odstawiamy na godzinę aż zmięknie. Jajka gotujemy, a następnie kroimy. Paprykę również kroimy. Ser żółty ścieramy. Pozostałe składniki odcedzamy. Gdy już wszystko mamy to układamy warstwami: jajka -majonez-ketchup, papryka - majonez - ketchup, por- majonez - ketchup, fasolka czerwona, majonez - ketchup, ser żółty - majonez - ketchup na wierzch powbijać fasolkę szparagową i ozdobić majonezem i ketchupem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować