Pieczarkowa roladka

  • wyświetlono: 739 |
  • dodany do książki kucharskiej: 3 |
  • polecenia: 0

Ten przepis wymyśliłam sama, spisał się na medal;

agula85
  • 35min

Składniki

2 filety podwójne
1 kg pieczarek
cebula
30 dag sera żółtego
5 jajek
5 łyżek majonezu
sól
pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Pieczarkowa roladka

  • 1. Pieczarki obieramy. Kroimy w talarki i myjemy. Smażymy na margarynie i dodajemy do tego pokrojoną w talarki cebulę. Przyprawiamy. Ser żółty ścieramy na tarce do niego dodajemy majonez i jajka wszystko mieszamy. Wylewamy na wyłożona formę i zapiekamy w 180 stopniach 15 minut. Filety rozbijamy i doprawiamy solą i pieprzem. Na upieczone ciasto układamy filety i pieczarki zwijamy roladę. Owijamy folią aluminiową i pieczemy 1,5 godziny.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniamoj_niedzielny_obiad

Komentarze

Podobne przepisy

Roladki drobiowe z farszem pieczarkowo-serowym

Dodane przez: PolskaGotuje

Roladki drobiowe z farszem pieczarkowo-serowym

Bardzo syte roladki w sam raz na...

roladki schabowe

Dodane przez: Anitka0804

Roladki schabowe w sosie pieczarkowym

Uwielbiam eksperymentować w kuchni...

Roladki drobiowe faszerowane cukinią

Dodane przez: patunia1987

ROLADKI FASZEROWANE CUKINIĄ W SOSIE PIECZARKOWYM

Pyszne i lekkie roladki z fileta...

image-15gp5vg

Dodane przez: paulette17

Roladki drobiowe z farszem pieczarkowo-jajecznym...

Takie roladki lubię najbardziej....

Roladki w sosie pieczarkowym

Dodane przez: RedakcjaPP

Roladki w sosie pieczarkowym

Gotując, zapominam o wszystkich...

pieczarkowe roladki drobiowe

Dodane przez: zzewa

Pieczarkowe roladki drobiowe

lubię nadziewane mięsa...........

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE