Jajecznica z opieńkami

4.5 (153 ocen)

  • 10 min

Szybkie i smaczne śniadanko

  • 10 min

Składniki:

  • opieńki - 100 g
    3 jajka
    1 cebula biała
    1 łyżeczka margaryny
    sól
Wystaw ocenę:

4.5 (153 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Jajecznica z opieńkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Opieńki myjemy , osuszamy i odrywamy ogonki.
    Kapelusze kroimy w plasterki.
    Na patelni rozgrzewamy margaryne ,dorzucamy cebule,a nastepnie grzyby.
    Solimy.
    .Chwile podsmażamy .
    Dodajemy jajka i energicznie mieszamy.
    Podajemy od razu po przyrządzeniu.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować