Grzanka z Makrelą

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 1 osoby

Smaczna kanapka na ciepło z rybą w konserwie jako składnikiem głównym!

  • 10 min
  • Dla 1 osoby

Składniki:

  • Konserwa Makrela w sosie pomidorowym
    Ser żółty w plastrach np. Gouda
    Czerwona Cebula
    Bułka Kajzerka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sandwiche

Grzanka z makrelą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Przekroić bułkę na pół, makrelę przełożyć z puszki na bułkę i ugnieść, cebulę czerwoną pokroić w talarki i posypać rybę na bułce, przykryć 2 plasterkami sera. Włożyć do piekarnika nastawionego na temperaturę 200 stopni celcjusza i piec 18 minut - osobno połówkę bułki z nadzieniem a osobno drugą pustą połówkę bułki. gdy ser się rozpuści wyjąć z piekarnika bułkę z farszem rybno, cebulowo, serowym i przykryć wierzchnią połówką bułki... fajnie smakuje z gorącą herbatą angielską z kropelką Brandy. tradycyjnie życzę wam smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować