Garmażerka Brotki

4.5 (140 ocen)

  • 4 godz.

Garmażerkę przygotowuję wg upodobań klienta:)

  • 4 godz.

Składniki:

  • schab bez kości
    pierś z kurczaka
    jajka
    szynka konserwowa
    żelatyna
    warzywa i owoce do dekoracji (wg uznania)
    przyprawy (wg uznania)
    majonez
Wystaw ocenę:

4.5 (140 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Garmażerka brotki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. schab przyprawiamy i gotujemy bądź pieczemy - jak kto woli.
    Piersi z kurczaka gotujemy, również gotujemy jajka.
    Jak wszystko będzie zimne, kroimy w plastry i układamy na lustrze bądź platerze, dekorujemy i zalewamy żelatyną
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować