Fasolka szparagowa z tartą bułką

5 (158 ocen)

  • 35 min

Polecam jest bardzo smaczna

  • 35 min

Składniki:

  • Fasolka szparagowa 1kg
    • Masło 1 kostka
    • Bułka tarta ile zabierze masło.
Wystaw ocenę:

5 (158 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Fasolka szparagowa z tartą bułką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę oczyścić z ogonków i ugotować w posolonej wodzie do miękkości.Odcedzić z wody.
    Osobno usmażyć bułkę tartą.
    Na talerz wyłożyć fasolkę i polać bułką tartą.



    Smacznego życzę!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować