Domowa czekolada

4.49 (194 ocen)

  • 20 min

To smak mojego dzieciństwa

  • 20 min

Składniki:

  • Składniki:
    0,5 kostki masła
    4 łyżki wody
    ½ szklanki cukru
    2 łyżki kakao
    1 szklanka mleka w proszku

Wystaw ocenę:

4.49 (194 ocen)

Zobacz również:

Desery

Domowa czekolada - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1. Margarynę rozpuszczam, dodaje wodę, cukier i kakao.
    2. Po zagotowaniu dodaje mleko w proszku i miksuje mikserem.
    3. Gotową masę wylewam na foremkę wyłożoną papierem do pieczenia.
    4. Wstawiam na godzinę do lodówki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować