Buraczki w syropie klonowym z mini mozzarellą

0 (0 ocen)

  • 15 min

Sama rozkosz jedzenia słodkie buraczki i mozzarella. Gorąco polecam.

  • 15 min

Składniki:

  • buraki ugotowane ok.400 g
    mini mozzarella ok.200 g
    cukier kokosowy 1 pełna łyżka
    wiórki kokosowe 1 pełna łyżka
    syrop klonowy do polania
    herbatniki pełnoziarniste 5 sztuk
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery Przystawki

Buraczki w syropie klonowym z mini mozzarellą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cukier kokosowy z wiórkami mielimy w młynku do kawy.
    Buraki kroimy w plastry po środku kładziemy po połówce mozzarerlli.
    Kulki sera obficie polewamy syropem klonowym i posypujemy kokosowym pyłkiem. Herbatniki rozgniatamy i wykładamy na bok talerzyków.
    Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować