Z zupek chińskich

5 (187 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Skończyłam studia na Uniwersytecie Śląskim. Gotowanie jest dla mnie świetną formą relaksu.

Składniki:

  • ● kapusta pekińska
    ● 1 podwójny filet z kurczaka
    ● mały słoik ogórków konserwowych
    ● mały słoik papryki konserwowej
    ● mały słoik majonezu
    ● 3 łyżki jogurtu naturalnego
    ● 2 zupki chińskie
    ● sól
    ● pieprz
Wystaw ocenę:

5 (187 ocen)

Zobacz również:

Zupy Sałatki

Z zupek chińskich - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso z kurczaka kroimy w kostkę, smażymy na oleju z zupek i doprawiamy połową przyprawy z zupek.
  • 2. Kapustę pekińską, ogórki i paprykę drobno siekamy. Mieszamy, dodajemy mięso i drobno pokruszony makaron z zupek chińskich.
  • 3. Do sałatki dodajemy majonez i jogurt, doprawiamy przyprawą z zupek, solą
    i pieprzem. Po 20-30 minutach makaron napęcznieje i sałatka będzie gotowa.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Filet z kurczaka Zupki chińskie

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_11-2009

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować