O mnie:
KOCHAM GOTOWAC,PIEC I EKSPERYMENTOWAC WYMYSLAJAC NOWE ,ZDROWE DANIA.
MOJA KUCHNIA TO W WIEKSZOSCI KUCHNIA NA BAZIE PRODUKTOW NATURALNYCH -EKOLOGICZNYCH,ZDROWA ZYWNOSC BEZ GMO W KAZDEJ MOZLIWEJ POSTACI (GENETYCZNIE MODYFIKOWANYCH ORGANIZMOW),ROWNIEZ LUBIE W MOJEJ KUCHNI NUTKE PIKANTNOSCI.
W OKRESIE SWIAT MOJA KUCHNIA TO ZDECYDOWANIE TRZYMANIE NASZYCH POLSKICH TRADYCJI.
NA CO DZIEN GOTUJE CZY PIEKE Z PRODUKTOW OKRESLANYCH JAKO ZDROWE BEZ DODATKOW CHEMII A JESLI JUZ TO W BARDZO MINIMALNEJ ILOSCI JEZELI W MOIM PRZEPISIE JEST CUKIER BEDZIE TO JEGO ZDROWA WERSJA NP BRAZOWY ORGANICZNY,Z PALMY KOKOSOWEJ BRAZOWY LUB MIOD,JESLI SOL TO ROZOWA HIMALAJSKA LUB SOL MORSKA ,ZAMIAST PIEPRZU ZDECYDOWANIE STAWIAM NA CAYENNE W PUDRZE ALE UZYWAM JAK NAJBARDZIEJ ZWYKLEGO TEZ,CZOSNEK I IMBIR GOSCI W DANIACH GLOWNYCH PRAWIE NA CO DZIEN.JESTEM FANKA ZDROWEGO ZYWIENIA.
ZAPRASZAM WIEC DO MOJEJ KUCHNI JEST I BEDZIE W NIEJ ZAWSZE WSZYSTKO DLA KAZDEGO.