Użytkownik Luelle
w dniu 05.12.2013 11:32 skomentował:
Użytkownik Luelle
w dniu 04.12.2013 23:32 opublikował przepis:
Cieszy oko, a przy okazji smakuje wyśmienicie!
Użytkownik Luelle
w dniu 04.12.2013 22:57 opublikował przepis:
To niestandardowe połączenie zaskakuje swoim smakiem.
Użytkownik Luelle
w dniu 04.12.2013 22:40 opublikował przepis:
Idealne wspomnienie lata na mroźne wieczory.
Użytkownik Luelle
w dniu 24.09.2013 00:13 skomentował:
Użytkownik Luelle
w dniu 12.09.2013 20:50 opublikował przepis:
Kto zaryzykował i spróbował tego przysmaku, nie mógł się mu oprzeć.
Użytkownik Luelle
w dniu 12.09.2013 20:04 opublikował przepis:
Wymagają trochę zachodu, ale zapewniają odmianę dla podniebienia.
Użytkownik Luelle
w dniu 26.08.2013 15:39 opublikował przepis:
Są odpowiednio twarde, słone i kwaśne, a co najważniejsze - zawsze się udają!
Użytkownik Luelle
w dniu 26.08.2013 14:45 opublikował przepis:
Ktokolwiek jej skosztował, był całkowicie pewny, że jest to najlepsza szarlotka na świecie.
Użytkownik Luelle
w dniu 26.08.2013 14:38 opublikował przepis:
Krótki czas wykonania, tanie składniki, niebanalany wygląd, smak na długo zapadający w pamięć, sprawiają że metrówka jest ciastem idealnym.
Użytkownik Luelle
w dniu 20.08.2013 12:51 opublikował przepis:
Zdrowe, pożywne, ładnie prezentujące się danie.
Użytkownik Luelle
w dniu 21.05.2013 12:13 opublikował przepis:
Idealne do czerwonego barszczu i jako samodzielne danie.
Użytkownik Luelle
w dniu 06.04.2013 00:43 opublikował przepis:
Nada ciekawego smaku codziennym kanapkom.
Użytkownik Luelle
w dniu 06.04.2013 00:36 opublikował przepis:
Lekki obiad, zachwycający różnorodnością kolorów i smaków.
Użytkownik Luelle
w dniu 24.03.2013 20:25 skomentował:
Użytkownik Luelle
w dniu 24.03.2013 18:54 skomentował:
Użytkownik Luelle
w dniu 24.03.2013 18:37 opublikował przepis:
Zdrowa i rozgrzewająca, z lekkim akcentem czegoś ekscentrycznego.
Użytkownik Luelle
w dniu 24.03.2013 18:30 opublikował przepis:
Połączenie słodkiego (a nawet bardzo słodkiego!) i słonego smaku, rozpływający się karmel i puszysta warstwa bitej śmietany, sprawiają, że ciasto rozpływa się w ustach!
Użytkownik Luelle
w dniu 24.03.2013 18:13 opublikował przepis:
Idealne połączenie orzeźwiającej kwaskowatości, z nutką kawowej rozkoszy i łagodzącą słodyczą.
Użytkownik Luelle
w dniu 05.02.2013 20:37 opublikował przepis:
To hit akademika - robi się je bardzo łatwo, nie wymaga pieczenia, ani specjalnych zdolności kulinarnych.