Tym sycącym daniem podejmuję znajomych.
W ten sposób mięso robiła kiedyś moja mama.
Razem z moim 5-letnim synem Dawidem przygotowujemy nasze ulubione obiadki.
Doskonały na babskie pogaduchy przy kawie.
Każda nowa potrawa jest dla mnie wyzwaniem. Włoskie tagliatelle z tradycyjnie przygotowanymiżeberkami jest bardzo smaczne.
To danie wymyśliła moja babcia. Potrawa jest zdrowa, smaczna i bardzo apetycznie pachnie.
Gotowanie to moja wielka pasja. Prowadzę własny blog kulinarny.
Bardzo lubię eksperymentować w kuchni, ale czas mam tylko w weekendy. Wtedy przyrządzamróżne przysmaki, które chętnie testuje mój chłopak.
Przepis przyniosła moja 8-letnia córeczka ze szkoły. Od tego czasu wspólnie je pieczemy.Są pyszne, a co ważne, szybko się je robi.
Jest to ulubione ciasto mojego męża.
Ciasto zagościło na naszym stole, gdy mój synek Krzyś kończył rok. Mógł tylko troszkę spróbowaćpaluszkiem. Smakowało też pozostałym gościom.
Mięso mielone w cieście francuskim.
Puszyste i bardzo proste do zrobienia.Polecam jako weekendowe ciasto.
Doskonale pasuje do popołudniowej kawy lub herbaty z rodziną lub znajomymi. Ciasto jest przepyszne...Mnnnniam..!! :)
Propozycja jak z paru prostych składników wychodzi pyszna i efektowna potrawa
Efektowne ciasto z wiśniami.