Surówka na grilla

5 (147 ocen)

  • 20 min

pysznie i zdrowo

  • 20 min

Składniki:

  • - 1 kapusta pekińska
    - 1 czerwona cebula
    - 1 ogórek wężowy
    - 1 czerwona papryka
    - pół pęczka koperku
    - sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Wystaw ocenę:

5 (147 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka na grilla - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę poszatkować. Ogórka obrać i pokroić w kostkę. Cebulę czerwoną i paprykę również pokroić w kostkę. Koperek posiekać. Wszystkie składniki przełożyć do miski. Sos przygotować według przepisu na opakowaniu, polać warzywa, wymieszać. Podawać do dań z grilla lub do obiadu.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować