Rafaello bez pieczenia

4.5 (171 ocen)

Najlepsze Rafaello jakie kiedykolwiek jadłam

Składniki:

  • 2 1/2 szkl. mleka
    3 żółtka
    3 łyżki mąki ziemniaczanej
    2 łyżki mąki pszennej
    1 szkl. cukru kryształu
    margaryna
    cukier wanilinowy
    wiórki kokosowe
    1 szkl. advocatu
    6 paczek herbatników
Wystaw ocenę:

4.5 (171 ocen)

Zobacz również:

Desery

Rafaello bez pieczenia - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. W 1/2 szkl mleka rozrobić 3 żółtka, 3 łyżki mąki ziemniaczanej i 2 łyżki mąki pszennej.
    2 szkl mleka zagotować z 1 szkl cukru, dodać rozrobione żółtka i ugotować budyń
    Margarynę utrzeć i dodać budyń, cukier wanilinowy, wiórki i advocat.
    herbatnki- krem-herbatniki-krem-herbatniki - krem - herbatniki - cienka warstwa kremu i posypujemy wiórkami. Gotowe!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować