Pasta z tuńczyka

5 (172 ocen)

Prosta i szybka pasta do kanapek.

Składniki:

  • 1 puszka tuńczyka z wody
    1 ugotowane jajko
    2 małe ogórki kiszone (można pominąć)
    3-4 łyżki majonezu
    2 łyżeczki ostrej musztrady
    sól, pieprz
    trochę szczypioru do posypania
    lub rzeżuchy
Wystaw ocenę:

5 (172 ocen)

Zobacz również:

Jajko Majonez Pasty

Pasta z tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka łącznie z zalewą wrzuć do malaksera, dodaj pokrojone jajko i resztę składników (oprócz ogórka kiszonego), miskuj do uzyskania kremowej konsystencji. Ogórki pokrój w małą kostkę, dodaj do pasty. Dopraw solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Jajka Musztarda

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować