pasta z tuńczyka z twarogiem

4.19 (219 ocen)

  • 10 min

Przepyszna i błyskawiczna, zrobiona ze składników, które zwykle są w każdej lodówce :)

  • 10 min

Składniki:

  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
    200 gram twarogu (dałam półtłusty)
    1 mała cebulka lub 0,5 pęczka szczypiorku
    sól, pieprz, słodka papryka
    1,5 łyżki majonezu
Wystaw ocenę:

4.19 (219 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z tuńczyka z twarogiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka odsączyć z zalewy, wymieszać dokładnie z pogniecionym twarogiem, dodać posiekaną drobno cebulę lub szczypiorek, doprawić i wymieszać z majonezem, podawać z pieczywem i ulubionymi warzywami.

Porady

Pasta będzie również przepyszna z wędzoną makrelą.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Tuńczyk Twaróg

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować