Papryka pieczona z serem feta.

4.5 (153 ocen)

  • 60 min

Lekka i prosta przekąska

  • 60 min

Składniki:

  • 4 papryki
    10 dag sera feta
    odrobina oliwy
    dowolne suszone zioła:
    prowansalskie,bazylia,oregano
Wystaw ocenę:

4.5 (153 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Papryka pieczona z serem feta. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Papryki przekroić na 4 części tak ,aby powstały łódeczki,usunąć gniazda nasienne.
  • Do upieczenia. 2. Skropić oliwą i oprószyć suszonymi ziołami,ułożyć w formie do pieczenia i piec aż będą miękkie,kilka minut przed końcem pieczenia nałożyć po plasterku sera.Podajemy od razu gorące.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Feta Papryka Zioła

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować