Fioletowa surówka

5 (186 ocen)

  • 10 min

Najlepiej smakuje z pieczonym mięsem i sosami.

  • 10 min

Składniki:

  • mała kapusta czerwona
    marchewka
    jabłko
    oliwa z oliwek
    sok z cytryny kilka łyżeczek
    przyprawy( czosnek, sól, pieprz)
Wystaw ocenę:

5 (186 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Fioletowa surówka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Warzywa myjemy, marchewkę i jabłko trzemy na tartce, kapustę szatkujemy, dodajemy sok później oliwę i przyprawy.

Porady

Można dodać cebulę w kostkę.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować