Warzywna salsa do mięs

4.5 (143 ocen)

  • 15 min

Doskonale sprawdza się jako dodatek do mięs np. steku wołowego.

  • 15 min

Składniki:

  • pół czerwonej cebuli
    duży pomidor
    pół papryki
    pół limonki
    garść kolendry
    1 łyżka octu balsamicznego
    sól,pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (143 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Dodatki

Warzywna salsa do mięs - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pomidora sparzamy, następnie kroimy w drobną kostkę razem z papryką. Cebule i kolendrę siekamy. Całość mieszamy dodajemy sok z połowy limonki, ocet oraz sól i pieprz. Podajemy z mięsem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować