Surówka z pekinki i rzodkiewki

5 (174 ocen)

  • 20 min

Wyrazista w smaku. Idealna dla wielbicieli ostrych potraw.

  • 20 min

Składniki:

  • 1/2 kapusty pekińskiej
    5-6 rzodkiewek
    1/2 kostki fety
    duży ząbek czosnku
    koperek (ja miałam suszony ale świeży byłby idealny)
    sól, pieprz
    1-2 łyżki majonezu
Wystaw ocenę:

5 (174 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z pekinki i rzodkiewki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę drobno poszatkować. Rzodkiewki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Fetę pokroić w kostkę. Czosnek przecisnąć przez praskę. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Feta Kapusta pekińska Rzodkiewka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować