Surówka z kapusty pekińskiej i kukurydzy

4.5 (158 ocen)

To jedna z moich ulubionych surówek obiadowych. Jest bardzo szybka, tania i pasuje do każdego dania.

Składniki:

  • ½ kapusty pekińskiej
    puszka kukurydzy
    szczypta soli
    pieprz
    kilka kropli soku z cytryny
    4 łyżki majonezu
Wystaw ocenę:

4.5 (158 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kapusty pekińskiej i kukurydzy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę poszatkować. Kukurydzę odsączyć z zalewy i dodać do pokrojonej kapusty. Dodać majonez sól, pieprz i sok z cytryny.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować