Sałatka ryżowa z tuńczykiem i porem

4.49 (200 ocen)

  • 25 min

Szybka zdrowa sałatka z brązowego ryżu

  • 25 min

Składniki:

  • * 1 szt tuńczyk kawałki w oleju,
    * 1 woreczek ryż brązowy,
    * pieprz,
    * Sól,
    * 1 szt por,
    * 1/2 szt cebula
Wystaw ocenę:

4.49 (200 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka ryżowa z tuńczykiem i porem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu . Studzimy .
  • 2. Pora kroimy drobno przelewamy wrzątkiem ,lekko solimy dodajemy do ryżu .Tuńczyka odsączamy z oleju i dodajemy do sałatki . Cebulę siekamy drobniutko łączymy z ryżem i porem .
  • 3. Mieszamy .Doprawiamy sola i pieprzem świeżo mielonym do smaku .Podajemy ozdobione kwiatem z pora .
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować