SAŁATKA POROWA Z GROSZKIEM I PIECZARKAMI

4.5 (165 ocen)

  • 35 min

MOJA ULUBIONA,SMAKUJE WYŚMIENICIE.NIE WYOBRAŻAM SOBIE ABY JEJ ZABRAKŁO NA ŚWIĄTECZNYM STOLE.

  • 35 min

Składniki:

  • 2 DUŻE PORY
    1 MAŁY SŁOICZEK PIECZAREK MARYNOWANYCH
    3 JAJKA
    2-3 OGÓRKI KONSERWOWE
    1 PUSZKA GROSZKU KONSERWOWEGO
    1 MAŁY MAJONEZ
    2-3 ŁYŻKI ŚMIETANY
    2 ŁYŻECZKI MUSZTARDY
    SÓL.PIEPSZ
Wystaw ocenę:

4.5 (165 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka porowa z groszkiem i pieczarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • SAŁATKA POROWA Z GROSZKIEM I PIECZARKAMI 1. JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO.PORY DROBNO KROIMY I ZALEWAMY WRZĄCĄ WODĄ I POZOSTAWIAMY NA OKOŁO 0.5 GODZ POCZYM ODCEDZAMY I WYCISKAMY.
    PIECZARKI KROIMY DOWOLNIE (PLASTRY,PÓŁ PLASTRY)
    OGÓRKI I JAJKA ŚCIERAMY NA TARCE O DUŻYCH OCZKACH.
    WSZYSTKIE SKŁADNIKI RAZEM ŁĄCZYMI,DOPRAWIAMY I DOKŁADNIE MIESZAMY.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Boże narodzenie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować