Płatki jaglane na mleku z masełkiem piernikowym (Pomazanka z ciasteczkami korzennymi)

4.5 (155 ocen)

  • 5 min

Pyszny sycący deser na śniadanie

  • 5 min

Składniki:

  • 50 g płatków jaglanych
    250 ml mleka
    łyżeczka masła piernikowego - Pomazanki :)
    cynamon - dowolna ilość :)
Wystaw ocenę:

4.5 (155 ocen)

Zobacz również:

Desery Ciastka

Płatki jaglane na mleku z masełkiem piernikowym (pomazanka z ciasteczkami korzennymi) - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Do gotującego się mleka wsypujemy płatki, zmniejszamy gaz i tak gotujemy z 2-4 min. aż zgęstnieje. Przekładamy do miseczki i dodajemy masełko, posypujemy cynamonem i zajadamy :) Smacznego !
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować