Pasa z filetów śledziowych w oleju

4.48 (176 ocen)

Pyszna pasta rybna do kanapek

Składniki:

  • 1 puszka filetów śledziowych w oleju
    3 jajka
    1 cebula
Wystaw ocenę:

4.48 (176 ocen)

Zobacz również:

Jajko Przystawki Pasty Pasta rybna

Pasa z filetów śledziowych w oleju - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę. Cebulę drobno posiekać. Rybę z puszki, wraz z olejem przełożyć do miseczki, dodać jajka i cebulę. Wszystkie składniki rozgnieść widelcem i wymieszać.

Porady

Do pasty można dodać szczypiorek lub natkę pietruszki.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować