PANGA Z PIECA

4.5 (167 ocen)

  • 60 min

POTRAWA WYMYŚLONA PRZEZE MNIE ,PONIEWAZ UWIELBIAM EKSPERYMENTOWAC W KUCHNI.

  • 60 min

Składniki:

  • PŁATY FIELTA Z PANGI LUB INNA RYBA
    KALAFIOR LUB BROKUŁ
    1 CEBULA
    1 CYTRYNA
    SÓL I PIEPRZ
Wystaw ocenę:

4.5 (167 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Ryba

Panga z pieca - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • PRZYGOTOWANA RYBA 1. FILETY Z RYBY UKŁADAMY NA FOLII ALUMINIOWEJ NASTEPNIE PRZYPRAWIAMY RYBĘ DO SAMKU UKŁADAMY WARZYWA KALAFIOR LUB BROKUŁ , A TAKŻE CEBULĘ POKROJONĄ WEDŁUG UZNANIA I CYTRYNE , TAKŻE POKROIĆ W PLASTERK I .
  • PANGA GOTOWA DO PIECZENIA 2. ZAWIJAMY RYBĘ WE FOLIĘ I WKŁADAMY DO PIEKARNIKA NA OK 40 MIN 180 STOPNI
    DANIE GOTOWE
    SMACZNEGO
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować