Naleśniki z mięsem mielonym i fasolką

4.5 (168 ocen)

  • 35 min

Przepis od brata, który odbywał praktyki w meksykańskiej restauracji.

  • 35 min

Składniki:

  • Usmażone naleśniki
    450 g drobiowego mięsa mielonego
    1 puszka fasoli czerwonej
    2 łyżki przecieru pomidorowego
    sól
    pieprz
    Vegeta
    majeranek
Wystaw ocenę:

4.5 (168 ocen)

Zobacz również:

Naleśniki

Naleśniki z mięsem mielonym i fasolką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Na patelni usmażyć mięso mielone. Dodać odsączoną fasolkę, przecier pomidorowy i przyprawić do smaku. Chwilę poddusić na wolnym ogniu. Gorący farsz nakładać na naleśniki. Zwijać i podawać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować