Krakersy z orzechami

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Przekąska na szybko i pasująca do wszystkiego

  • 10 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Paczka krakersy
    20 dag dowolnego sera żółtego
    Ząbek czosnku
    Kilka orzechów włoskich
    Trochę majonezu (najlepiej Kielecki)
    Oregano (wedle uznania)
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przekąski

Krakersy z orzechami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. Do sera wciskamy czosnek, dodajemy oregano i mieszamy wszystko z majonezem. Nakładamy na każdego krakersa i przyozdabiamy kawałkiem orzecha
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Orzechy włoskie Krakersy Ser żółty

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować