Koreczkowy jeż

4.5 (152 ocen)

  • 45 min

super sposób na podanie klasycznych koreczków, który swym wyglądem zachwyci gości.

  • 45 min

Składniki:

  • kilka kabanosów, 30dag sera żółtego, słoiczek zielonych oliwek, malutkie ogóreczki konserwowe, słoiczek mini kolbek kukurydzy, czerwona papryka, pół główki kapusty, wykałaczki
Wystaw ocenę:

4.5 (152 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Koreczki

Koreczkowy jeż - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z tych składników tworzę rozmaite koreczki. Następnie niewielką główkę kapusty przecinam na połowę, z połowy powstanie koreczkowy jeż. Wbijam koreczki w kapustę gęsto obok siebie, zaczynając od góry,ku
    dołowi. Efekt końcowy na załączonym zdjęciu.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować