Kompot truskawkowo-rabarbarowy z miętą

5 (197 ocen)

Idealne połączenie smaków na upalne dnia :)

Składniki:

  • 4 dorodne łodygi rabarbaru
    0,5 kg truskawek
    3 łodygi mięty
    3 łyżki cukru
Wystaw ocenę:

5 (197 ocen)

Zobacz również:

Napoje Kompot

Kompot truskawkowo-rabarbarowy z miętą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rabarbar pokroić, dodać truskawki, zalać ok 2 litrami wody, dodać miętę, cukier i zagotować. Kompot wystudzić. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mięta Rabarbar Truskawki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować