Karkówka z pieczarkami i zupą cebulową

4.42 (213 ocen)

Nadaje się na niedzielny obiad, lub ciepłą kolację.

Składniki:

  • 1 kg karczku bez kości
    1 zupa cebulowa
    1 cebula w kostkę
    0,5 kg pieczarek
    1 słodka śmietana (mała)
Wystaw ocenę:

4.42 (213 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Karkówka z pieczarkami i zupą cebulową - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. karkówkę pokroić w grubsze plastry. Ułożyć na blasze , posypać zupą cebulową, cebulą. Ułożyć pieczarki pokrojone w plastry, zalać śmietaną. Wstawić do piekarnika, do momentu miękkości mięsa.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować