Karkówka z pieczarkami i zupą cebulową

  • wyświetlono: 21594 |
  • dodany do książki kucharskiej: 27 |
  • polecenia: 0

Nadaje się na niedzielny obiad, lub ciepłą kolację.

Składniki

1 kg karczku bez kości
1 zupa cebulowa
1 cebula w kostkę
0,5 kg pieczarek
1 słodka śmietana (mała)

Sposób przygotowania przepisu:

Karkówka z pieczarkami i zupą cebulową

  • 1. karkówkę pokroić w grubsze plastry. Ułożyć na blasze , posypać zupą cebulową, cebulą. Ułożyć pieczarki pokrojone w plastry, zalać śmietaną. Wstawić do piekarnika, do momentu miękkości mięsa.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Komentarze

Podobne przepisy

Zupa węgierska z kiełbasą

Dodane przez: bogusia82

Zupa węgierska z kiełbasą

W chłodne dni nic nas tak nie rozgrzeje...

Kokosanki.

Dodane przez: Di gotuje

Kokosanki z białek

Kokosanki te są idealnym pomysłem...

Zapiekanka mięsna z warzywami i kaszą gryczaną

Dodane przez: martyna77

Zapiekanka mięsna z warzywami i kaszą gryczaną

Idealna na rodzinne spotkania

imbirówka

Dodane przez: Apetyczna babeczka

Imbirówka, nalewka imbirowa

Z cyklu dobrodziejstw domowej spiżarni,...

Paluszki

Dodane przez: kasia8

Paluszki z sezamem

Niebywale smaczne i szybkie.